Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g1635g4413kcal261.5g0g375.9g0g
Lohifilee 4203g8210kcal785.6g0g567.4g0g
Timjami 9g26kcal0.8g2.5g0.7g3.5g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g47g61kcal1.4g9.8g2.8g6.5g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 280g76kcal8.7g3g2.2g4.5g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Sitruunamehu, laimentamaton47g10kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12488g25645kcal2118.2g39.2g1898.6g34g
Valittu annoskoko6244g12822kcal1059.1g19.6g949.3g17g
Annoskoko puolitettuna3122g6411kcal529.6g9.8g474.7g8.5g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391