Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)5610g13128kcal1099.6g241.2g869.6g0g
Ruohosipuli, tuore561g152kcal7.9g21.3g3.4g6.2g
Mineraalisuola keskiarvo 39g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.6g10kcal0.4g1.8g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 28g248kcal0g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12488g27074kcal2216g528.6g1802.2g12.4g
Valittu annoskoko6244g13537kcal1108g264.3g901.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna3122g6769kcal554g132.2g450.6g3.1g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155