Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 250g357kcal31.3g0.8g25.7g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g167g434kcal7.5g5.8g45.1g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g83g99kcal2.7g3.4g8.3g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g63g116kcal16.3g0.3g5.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g62g17kcal0.8g3g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2046kcal117.2g26.6g169.6g2g
Valittu annoskoko625g1023kcal58.6g13.3g84.8g1g
Annoskoko puolitettuna313g511kcal29.3g6.7g42.4g0.5g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870