Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 327g115kcal15.1g6.4g1g8.2g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 73g240kcal1.5g2.2g25.4g0g
Kevytmaito (Valio)73g33kcal2.3g3.5g1.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g73g262kcal20.3g1.5g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1527kcal98.4g27.6g110.6g16.4g
Valittu annoskoko625g764kcal49.2g13.8g55.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna313g382kcal24.6g6.9g27.7g4.1g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690