Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 109g35kcal0.5g3.7g0.8g3.6g
Sokeri 74g300kcal0g73.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.3g28kcal0g6.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 434g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g725kcal1g168.4g1.6g7.4g
Valittu annoskoko625g363kcal0.5g84.2g0.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g181kcal0.3g42.1g0.4g1.9g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771