Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus516g361kcal82.5g0g1.5g0g
Rypsiöljy 6.4g57kcal0g0g6.4g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g39g200kcal1.9g2.7g20.1g0g
Valkoviini kuiva 64g44kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1323kcal169.2g6.2g56g0g
Valittu annoskoko625g662kcal84.6g3.1g28g0g
Annoskoko puolitettuna313g331kcal42.3g1.6g14g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972