Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 288g337kcal49.8g0g15.3g0g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Korppujauho 22g81kcal2.3g16.6g0.2g1.2g
Kananmuna 50g(kpl)71g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 133g472kcal2.5g3.5g50.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g44g399kcal0g0g44.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2798kcal126.4g47g233.6g4.6g
Valittu annoskoko625g1399kcal63.2g23.5g116.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g700kcal31.6g11.8g58.4g1.2g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095