Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Vadelma 240g99kcal2.4g9.9g1.9g8.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka24g96kcal0g23.8g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe12g35kcal0.1g6.7g0g4.8g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 48g137kcal7.5g0.1g12g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 144g61kcal14.1g0.6g0.1g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g72g299kcal56.2g4.5g6.3g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)72g252kcal10.1g40.4g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2171kcal180.8g172g74.6g27.4g
Valittu annoskoko625g1086kcal90.4g86g37.3g13.7g
Annoskoko puolitettuna313g543kcal45.2g43g18.7g6.9g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.8g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177