Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 428g616kcal68.5g0g38.1g0g
Rypsiöljy 35g307kcal0g0g34.7g0g
Purjosipuli 51g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Tilli, tuore 86g26kcal3.2g0.8g0.7g1.8g
Korppujauho 13g47kcal1.3g9.6g0.1g0.7g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2019kcal148.2g24g147.4g7.6g
Valittu annoskoko625g1010kcal74.1g12g73.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna313g505kcal37.1g6g36.9g1.9g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230