Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen211g293kcal40.1g0g14.8g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g26g29kcal1.3g5.5g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kukkakaali 264g64kcal4.8g5.8g0.8g6.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g79g285kcal22.2g1.6g21.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.8g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1529kcal139.2g31.4g91.2g13.8g
Valittu annoskoko625g765kcal69.6g15.7g45.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna313g382kcal34.8g7.9g22.8g3.5g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349