Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 85g97kcal14.2g0g4.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 106g81kcal2g16.4g0.2g1.1g
Porkkana 53g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Purjosipuli 21g4.8kcal0.4g0.5g0g0.4g
Sipuli 25g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi212g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g42g106kcal5.9g1.4g8.5g0g
Pinaattipakaste 150g32g4.4kcal0.6g0.1g0.2g0.4g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g42g22kcal2.4g2.2g0.4g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.1g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Tilli, tuore 4.2g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g685kcal53g49.8g27.8g7.4g
Valittu annoskoko625g342kcal26.5g24.9g13.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g171kcal13.3g12.5g7g1.9g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369