Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g141g240kcal26.9g0g14.1g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Palsternakka 53g34kcal0.3g6.3g0.2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g106g30kcal0.6g6.3g0.2g2.7g
Peruna, vanha, kuorittu 106g81kcal2g16.4g0.2g1.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.5g2.7kcal0.3g0.3g0g0g
Lanttu 88g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g26kcal0g0g2.8g0g
Selleri, annos 50g53g7.4kcal0.5g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g929kcal64.8g76.8g35.8g18g
Valittu annoskoko625g465kcal32.4g38.4g17.9g9g
Annoskoko puolitettuna313g232kcal16.2g19.2g9g4.5g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970