Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi145g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 14g51kcal4.7g7.6g0.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g29g90kcal5.2g11.8g2.3g5.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 36g45kcal4g0.1g3.3g0g
Sokeri 49g199kcal0g49.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.3g7.2kcal0.3g1.4g0.2g0.6g
Hiiva 14g11kcal1.9g0.2g0.1g1g
Vehnäjauho, sunnuntai246g860kcal29.5g174.4g5.2g7.4g
Rusinat (Rainbow) 1 pss36g116kcal1.1g25.6g0.3g3.5g
Mantelirouhe, 1 rkl12g67kcal2.4g0.6g5.8g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl29g260kcal0g0g28.9g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3445kcal101g541.6g94.8g38g
Valittu annoskoko625g1722kcal50.5g270.8g47.4g19g
Annoskoko puolitettuna313g861kcal25.3g135.4g23.7g9.5g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103