Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g109g798kcal1.1g1.1g87.4g0g
Siirappi, tumma109g350kcal0.1g80.9g0g0g
Sokeri 109g444kcal0g109.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu45g56kcal4.9g0.1g4g0g
Neilikka, annos 4g3.3g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.3g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai246g861kcal29.5g174.6g5.2g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5064kcal71.6g742.2g193.6g14.8g
Valittu annoskoko625g2532kcal35.8g371.1g96.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g1266kcal17.9g185.6g48.4g3.7g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132