Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g14g103kcal0.1g0.1g11.3g0g
Siirappi, tumma14g45kcal0g10.5g0g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.8g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai32g111kcal3.8g22.6g0.7g1g
Oivariini, 60 (100g)30g167kcal0.3g0.3g18.2g0g
Liivatelehti, gelatiini8.1g28kcal6.9g0g0g0g
Flora vispi 20%101g223kcal3g5.1g20.2g0g
Flora Vanilla 12%101g192kcal4.6g16.2g12.1g0g
Sokeri 34g140kcal0g34.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.1g24kcal0g6g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g121g328kcal9.7g14.6g24.3g0g
Puolukka 121g47kcal0.5g8.3g0.6g3.2g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2952kcal59g265.8g175.8g8.4g
Valittu annoskoko625g1476kcal29.5g132.9g87.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g738kcal14.8g66.5g44g2.1g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.3g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137