Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)376g473kcal41.3g1.1g33.8g0g
Sokeri 107g432kcal0g106.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai81g285kcal9.8g57.8g1.7g2.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 25g93kcal4.6g2.8g5.4g7.6g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 13g45kcal0g0g5g0g
Korppujauho 18g64kcal1.8g13.1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2806kcal115.6g367.2g92.2g21.8g
Valittu annoskoko625g1403kcal57.8g183.6g46.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna313g701kcal28.9g91.8g23.1g5.5g
Arvot/100g100g224kcal9.2g29.4g7.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256