Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)157g282kcal29.7g0.2g17.2g0g
Purjosipuli 141g32kcal2.5g3.4g0.3g3g
Sitruunamehu, laimentamaton21g4.4kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g261g157kcal2.6g11.7g10.4g1.6g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.1g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Oliiviöljy 28g249kcal0g0g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1482kcal72.2g36.6g112.4g9.8g
Valittu annoskoko625g741kcal36.1g18.3g56.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g371kcal18.1g9.2g28.1g2.5g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191