Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai196g726kcal9.8g62.7g49g3.9g
Pinaattipakaste 150g74g10kcal1.4g0.3g0.4g1g
Parsakaali brokkoli 74g26kcal3.4g1.4g0.2g1.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 98g293kcal17.6g1.2g24.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots25g152kcal7.1g3.2g13.5g0.9g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 98g84kcal3g4.3g5.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu59g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2730kcal97.6g146.6g197.6g15.2g
Valittu annoskoko625g1365kcal48.8g73.3g98.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g683kcal24.4g36.7g49.4g3.8g
Arvot/100g100g219kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218