Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu7.6g6.1kcal0.1g1.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 28g250kcal0g0g28.3g0g
Currytahna punainen (Pirkka)5.1g13kcal0.1g0.5g1.2g0g
Tomaattimurska 253g74kcal1.4g13.4g0.5g4.8g
Vesi7.6g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.6g25kcal0.2g0.2g2.7g0g
Korianteri, tuore, annos 20g10g2kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Katkarapu 253g173kcal36.5g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1120kcal78.8g37.4g71.6g12.6g
Valittu annoskoko625g560kcal39.4g18.7g35.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g280kcal19.7g9.4g17.9g3.2g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228