Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 391g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow98g275kcal17.5g62g0.9g9.8g
Hirvenjauheliha oma saalis78g88kcal17.2g0g2.3g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g59g76kcal6.4g0.9g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g878kcal82.2g125.8g17g19.6g
Valittu annoskoko625g439kcal41.1g62.9g8.5g9.8g
Annoskoko puolitettuna313g220kcal20.6g31.5g4.3g4.9g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226