Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 453g749kcal75.9g0g49.8g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)39g106kcal11.8g0g6.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl15g87kcal3.2g0.8g7.6g1.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)60g51kcal0.6g2.1g4.2g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.8g6.4kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2156kcal184.6g12.2g151.8g5g
Valittu annoskoko625g1078kcal92.3g6.1g75.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna313g539kcal46.2g3.1g38g1.3g
Arvot/100g100g172kcal14.8g1g12.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765