Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia359g502kcal61g0g28.7g0g
Vesi144g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)32g123kcal4.2g24.5g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu53g67kcal5.8g0.2g4.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1404kcal143g53g68.4g1.2g
Valittu annoskoko625g702kcal71.5g26.5g34.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna313g351kcal35.8g13.3g17.1g0.3g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112