Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 162g182kcal34.2g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Paprika punainen 101g30kcal1g4.6g0.4g1.9g
Porkkana 81g27kcal0.5g4.5g0.2g2.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)81g32kcal0.9g5.8g0.4g1.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g12g56kcal0.1g0.1g6.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu101g61kcal1g4.6g4.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.3g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g846kcal78.6g48g35g13.2g
Valittu annoskoko625g423kcal39.3g24g17.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna313g212kcal19.7g12g8.8g3.3g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752