Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 532g879kcal89.1g0g58.5g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)58g72kcal5.4g1.6g4.6g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 18g3.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 18g157kcal0g0g17.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2224kcal189.2g3.8g161.6g0g
Valittu annoskoko625g1112kcal94.6g1.9g80.8g0g
Annoskoko puolitettuna313g556kcal47.3g1g40.4g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107800