Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 69g23kcal0.4g3.8g0.1g1.8g
Bataatti, kuorittu 39g32kcal0.6g6.6g0g1.2g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.9g53kcal0g0g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 393g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.6g24kcal0.8g0.6g2g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%39g67kcal2.7g0.5g5.9g0.8g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 20g25kcal4.2g0g0.9g0g
Persilja 12g3.2kcal0.2g0.1g0g0.9g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g481kcal19.2g28g29.8g11g
Valittu annoskoko625g241kcal9.6g14g14.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g120kcal4.8g7g7.5g2.8g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110