Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta76g113kcal12.1g3g6g0g
Kananmuna kuoreton 42g59kcal5.2g0.1g4.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro38g12kcal0.8g1.6g0.2g1.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g302g514kcal60.4g0g30.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 121g92kcal2.3g18.7g0.2g1.2g
Aromisuola (5g)3.8g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1611kcal163g52.2g82g6.4g
Valittu annoskoko625g805kcal81.5g26.1g41g3.2g
Annoskoko puolitettuna313g403kcal40.8g13.1g20.5g1.6g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284