Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g69g19kcal0.4g4.1g0.1g1.7g
Kukkakaali 70g17kcal1.3g1.5g0.2g1.6g
Kalkkuna 70g138kcal22.1g0g5.4g0g
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g8.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Juuriselleri 53g17kcal0.7g2.4g0.1g1.6g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.5g5.8kcal0.6g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g398kcal50.2g18.8g11.6g9.8g
Valittu annoskoko625g199kcal25.1g9.4g5.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g100kcal12.6g4.7g2.9g2.5g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309