Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)102g67kcal15.3g0g0.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g113g39kcal0.2g8g0.3g2g
Kurkku, tuore57g5.7kcal0.3g1g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Tilli, tuore 28g8.5kcal1g0.3g0.2g0.6g
Ruokajogurtti Valio113g102kcal5.1g5.7g6.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.6kcal0.1g0.3g0g0g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Paahtoleipä, monivilja 119g300kcal9.1g52g4.8g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1172kcal65g160.6g26g18.4g
Valittu annoskoko625g586kcal32.5g80.3g13g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g293kcal16.3g40.2g6.5g4.6g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.9g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358