Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g60g18kcal0.6g2.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Rypsiöljy 10g85kcal0g0g9.6g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g142g156kcal24.2g3.6g4.8g0g
Risottoriisi (Risella), 60g107g373kcal8.5g79.9g1.8g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 213g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka36g44kcal1.1g9.2g0.3g1.2g
Hunaja 21g70kcal0.1g17.2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1512kcal70g228g33.6g10g
Valittu annoskoko625g756kcal35g114g16.8g5g
Annoskoko puolitettuna313g378kcal17.5g57g8.4g2.5g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414