Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki391g219kcal33.2g19.5g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)156g197kcal17.2g0.5g14.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g161kcal4.8g32.8g0.6g1.6g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1443kcal110.4g143g46.6g3.2g
Valittu annoskoko625g722kcal55.2g71.5g23.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna313g361kcal27.6g35.8g11.7g0.8g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747