Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g221g460kcal62.8g1.5g20.6g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli13g6.7kcal0g1.5g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g80g48kcal1.2g10.5g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Kesäkurpitsa zucchini 67g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g101g20kcal1.2g3.2g0.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1359kcal135.6g52.4g63.6g8.4g
Valittu annoskoko625g679kcal67.8g26.2g31.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g340kcal33.9g13.1g15.9g2.1g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109111