Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g266g370kcal50.5g0g18.6g0g
Korppujauho 33g122kcal3.5g24.9g0.3g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)83g29kcal2g3.9g0.4g2.2g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1272kcal131.2g61.6g53.8g9.2g
Valittu annoskoko625g636kcal65.6g30.8g26.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna313g318kcal32.8g15.4g13.5g2.3g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628