Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 125g273kcal22.8g0g20.3g0g
Kieli naudan 125g250kcal20.8g0g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.2g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Peruna, vanha, kuorittu 312g237kcal5.9g48.3g0.6g3.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1572kcal101.2g104.4g79.8g10.6g
Valittu annoskoko625g786kcal50.6g52.2g39.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g393kcal25.3g26.1g20g2.7g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641