Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)135g468kcal16.2g95.9g2.2g11.1g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen270g324kcal48.6g3.2g16.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika punainen 54g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Kesäkurpitsa zucchini 41g7.3kcal0.2g1g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia68g101kcal11.5g0g6.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.8g18kcal0.9g0.8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1981kcal159.6g229.2g52.8g28g
Valittu annoskoko625g990kcal79.8g114.6g26.4g14g
Annoskoko puolitettuna313g495kcal39.9g57.3g13.2g7g
Arvot/100g100g158kcal12.8g18.3g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927