Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi231g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 231g89kcal7.6g6.5g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 51g72kcal6.3g0.2g5.2g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 111g382kcal6.1g84.3g1.3g1.4g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1087kcal40g182g20g2.8g
Valittu annoskoko625g543kcal20g91g10g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g272kcal10g45.5g5g0.7g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145