Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g29g211kcal0.3g0.3g23.1g0g
Sokeri 12g47kcal0g11.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.8g21kcal0.2g4.6g0.2g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 579g223kcal0.9g47.2g0.5g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1005kcal2.8g127.4g47.6g17.4g
Valittu annoskoko625g503kcal1.4g63.7g23.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna313g251kcal0.7g31.9g11.9g4.4g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339