Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt463g213kcal14.8g22.2g6.9g0g
Mannasuurimo tumma 46g143kcal4.7g27.5g0.8g2.5g
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g22g89kcal0g22g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai31g107kcal3.7g21.7g0.6g0.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.4g23kcal0.8g4.4g0.5g2.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1346kcal60.8g196g33.6g11g
Valittu annoskoko625g673kcal30.4g98g16.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g337kcal15.2g49g8.4g2.8g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888