Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Herkkusieni säilyke 67g11kcal1.4g0.1g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.13g47kcal1.8g9.1g0.3g0.5g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1.3g3.8kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi6.7g22kcal0.3g1g1.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 100g298kcal18.6g2.5g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g913kcal47.4g39.4g61.4g9.2g
Valittu annoskoko625g456kcal23.7g19.7g30.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna313g228kcal11.9g9.9g15.4g2.3g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.2g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038