Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 76g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g377g415kcal94.3g0g3.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.3g0.4g14.2g0g
Korppujauho 31g115kcal3.3g23.5g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1560kcal235g56.6g41.8g3.4g
Valittu annoskoko625g780kcal117.5g28.3g20.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna313g390kcal58.8g14.2g10.5g0.9g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111089