Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 335g420kcal70.4g0g15.1g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml22g28kcal1.4g4.3g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g14g129kcal0g0g14.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g158g87kcal4.9g10.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1379kcal155.8g38g65.8g3.2g
Valittu annoskoko625g690kcal77.9g19g32.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna313g345kcal39g9.5g16.5g0.8g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414