Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa267g267kcal29.3g8g13.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml27g5.6kcal2.2g0g0.1g0g
Välipalakeksi, digestive 144g616kcal9.3g85.1g26.3g4.8g
Maitorahka, milbona (500g)24g16kcal2.9g0.9g0g0g
Margariini 80% keskiarvo24g171kcal0.1g0g19.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 117g168kcal14.7g0.4g12g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g16g46kcal0.2g9g0g6.4g
Hermesetas-jauhe3.2g9kcal0g1.8g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2619kcal117.4g215.8g141.8g25g
Valittu annoskoko625g1309kcal58.7g107.9g70.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna313g655kcal29.4g54g35.5g6.3g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500