Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 177g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 51g154kcal0.1g37.9g0g0g
Hiiva 10g7.3kcal1.3g0.1g0g0.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 49g149kcal4.3g27.2g0.9g6.8g
Grahamjauho 98g322kcal10.4g59.7g2.2g9.7g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g236g826kcal31.8g154.7g6.8g13g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2917kcal95.8g559.2g19.8g60.4g
Valittu annoskoko625g1459kcal47.9g279.6g9.9g30.2g
Annoskoko puolitettuna313g729kcal24g139.8g5g15.1g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646