Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g53g79kcal2.3g16.9g0g0g
Kermaviili Ingman 10%165g198kcal5.1g7.2g16.5g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g17g42kcal3g7.7g1.3g2.7g
Kananmuna kuoreton 45g65kcal5.7g0.1g4.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 346g787kcal65.7g0g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2339kcal163.6g63.8g162.4g5.4g
Valittu annoskoko625g1170kcal81.8g31.9g81.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna313g585kcal40.9g16g40.6g1.4g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745