Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 24g173kcal0.3g0.1g19.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g95g573kcal20g6.3g51.5g0g
Kananmuna kuoreton 262g374kcal32.8g0.8g26.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl239g811kcal4.8g7.2g83.5g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.2g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3871kcal115.8g31g362.6g0g
Valittu annoskoko625g1935kcal57.9g15.5g181.3g0g
Annoskoko puolitettuna313g968kcal29g7.8g90.7g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903