Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali119g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g64g81kcal9.5g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä48g20kcal0.7g3.9g0.1g1.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.6g7.3kcal0.2g0.2g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.6g7.3kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 358g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Siirappi 4g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g343kcal24.6g25.2g17.2g8.6g
Valittu annoskoko625g171kcal12.3g12.6g8.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g86kcal6.2g6.3g4.3g2.2g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391