Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g165g99kcal2.5g21.4g0.2g1.5g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g65g68kcal7.8g1.9g3.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 349g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä41g17kcal0.6g3.3g0.1g1.2g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.6g7.2kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g423kcal22.4g53.8g12.4g6g
Valittu annoskoko625g212kcal11.2g26.9g6.2g3g
Annoskoko puolitettuna313g106kcal5.6g13.5g3.1g1.5g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113397