Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g70g90kcal10.5g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi3.9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g15kcal1.5g2.2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)35g77kcal4.6g0.2g6.5g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g70g98kcal13.4g0g4.9g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 282g299kcal11.2g54.5g2.5g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1259kcal84.4g119.8g48g11.6g
Valittu annoskoko625g630kcal42.2g59.9g24g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g315kcal21.1g30g12g2.9g
Arvot/100g100g101kcal6.7g9.6g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113408