Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 373g67kcal2.1g9.3g1.5g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 37g128kcal3.8g26.1g0.4g1.3g
Kananmuna kuoreton 103g146kcal12.8g0.3g10.5g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki93g84kcal14g2.3g1.9g0g
Sipuli kuivattu 9g25kcal1g3.3g0.1g3.3g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1067kcal67.4g82.6g47.4g14.4g
Valittu annoskoko625g534kcal33.7g41.3g23.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna313g267kcal16.9g20.7g11.9g3.6g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470