Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 198g235kcal43.5g0g6.5g0g
Sipuli 38g12kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen12g85kcal0.1g0.1g9.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)119g101kcal1.2g4.1g8.3g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g19g70kcal0.2g15.9g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 237g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1007kcal91g44.2g50g1.4g
Valittu annoskoko625g504kcal45.5g22.1g25g0.7g
Annoskoko puolitettuna313g252kcal22.8g11.1g12.5g0.4g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.5g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391