Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis465g521kcal102.3g0g14g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 29g20kcal0.4g3.3g0.4g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 116g258kcal20.3g0g19.8g0g
Mustapippuri 15g41kcal1.6g5.6g0.5g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1679kcal249.2g17.8g69.4g10g
Valittu annoskoko625g839kcal124.6g8.9g34.7g5g
Annoskoko puolitettuna313g420kcal62.3g4.5g17.4g2.5g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524